Ναι, είμαστε ανοιxτά!

Απαραίτητα μέτρα για περιορισμό του κορωνοϊού

Θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητά μας, την προάσπιση της υγείας των επισκεπτών, αλλά και των συνεργατών και υπαλλήλων μας και ενστερνιζόμενοι τις προσπάθειες της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, η Διεύθυνση του MYMALL Limassol ανακοινώνει ότι έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προκειμένου το εμπορικό κέντρο να λειτουργεί κανονικά.

Η παραπάνω ανακοίνωση προκύπτει με αίσθηση απόλυτης υπευθυνότητας και ψυχραιμίας από τη Διοίκησή μας.

Για τον λόγο αυτό, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, έχουμε λάβει τα ακόλουθα μέτρα:
  1. Τα συνεργεία καθαρισμού χρησιμοποιούν καθαριστικά υλικά σε υψηλότερη συγκέντρωση περιεκτικότητας αλκοόλ.
  2. Έχουν τοποθετηθεί ειδικά δοχεία με αντισηπτικό υγρό για χρήση από το κοινό σε διάφορους χώρους του εμπορικού κέντρου.
  3. Χώροι και σημεία όπου υπάρχει άμεση φυσική επαφή με τους επισκέπτες, όπως κουμπιά ανελκυστήρων, διακόπτες και κουπαστές κυλιόμενων σκαλών, απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  4. Τα συστήματα εξαερισμού λειτουργούν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού κέντρου για τη συνεχή ανακύκλωση και άντληση καθαρού αέρα στο κτήριο.
  5. Όλο το προσωπικό των καταστημάτων που φιλοξενούνται στο εμπορικό κέντρο έχει ενημερωθεί κατάλληλα ώστε να ακολουθούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής που έχουν καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας.
Επιπρόσθετα, παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις καθώς και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε προκειμένου να παραμείνουμε πανέτοιμοι να λειτουργήσουμε προληπτικά σε όλα τα νέα ενδεχόμενα.

Ξεκαθαρίζουμε ακόμα ότι, βάσει της οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το όριο των 75 ατόμων δεν ισχύει για το εμπορικό κέντρο, καθώς πρόκειται για περιπτώσεις σύντομης διακίνησης εντός του εν λόγω χώρου, ή από και προς αυτόν, όπως είναι τα εμπορικά κέντρα, οι υπεραγορές και άλλοι χώροι, στους οποίους οι επισκέπτες θα διακινούνται και δεν θα παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα συγκεντρωμένοι στον ίδιο χώρο.

Παράλληλα, καλούμε όλους τους επισκέπτες όπως:
  1. Τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής και χρησιμοποιούν όλα τα σχετικά προϊόντα.
  2. Παραμένουν ήρεμοι και αποφεύγουν τον πανικό.
  3. Σε περίπτωση που έχουν ταξιδέψει τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε χώρες με επιβεβαιωμένα κρούσματα είτε έχουν οποιαδήποτε συμπτώματα γρίπης, να περιοριστούν.
  4. Εκτελούν τις πληρωμές τους δίχως μετρητά όπου είναι εφικτό (contactless card).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό και τους επισκέπτες μας για την κατανόηση και τη συνεργασία.
Όλες οι ανακοινώσεις