Καλωσορίσατε – Ναι, είμαστε ανοιxτά!

Το MYMALL Limassol επέστρεψε! Εμπνευστείτε και απολαύστε μια μόνιμα θετική διάθεση με ασφάλεια στον απολύτως αγαπημένο σας προορισμό! Ας μοιραστούμε ξανά, με υπευθυνότητα, όμορφες στιγμές στο MYMALL Λεμεσού. Χαιρόμαστε να σας ξαναδούμε!

Γνωρίζουμε ότι μερικοί μπορεί να είναι λίγο ανήσυχοι για να επιστρέψουν στο “φυσιολογικό”, αλλά είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να διασκεδάσετε ξανά. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τη σοβαρότητα αυτής της πανδημίας και είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι η ασφάλεια του προσωπικού μας και των επισκεπτών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλοι οι κανονισμοί που καθορίζονται από τις αρμόδιες Αρχές εφαρμόζονται καθώς κοινοποιούνται από την Κυβέρνηση και ότι θα προχωρήσουμε και πάρα πέρα ​​για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που εφαρμόζουμε:

  • Αναβάθμιση των διαλυμάτων καθαρισμού, που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία καθαρισμού, τροποποιημένα για να αυξήσουν την περιεκτικότητα σε αλκοόλ σε υψηλότερη συγκέντρωση. Αυτή η λύση έχει αποδειχθεί ότι σκοτώνει τον ιό στην επαφή.
  • Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι, όπως χώρος στάθμευσης, τουαλέτες, κάθετος εξοπλισμός μεταφοράς και χώροι εξυπηρέτησης, θα καθαριστούν βαθιά και θα αποστειρωθούν πριν από το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου στο κοινό.
  • Το προσωπικό καθαρισμού είναι εκπαιδευμένο να συμμορφώνεται με τις νέες διαδικασίες απολύμανσης.
  • Θα υπάρχει αυξημένο προσωπικό καθαρισμού σε όλο το κτήριο. Το προσωπικό θα επικεντρωθεί σε όλα τα κιγκλιδώματα, τις πόρτες, τα κουμπιά ανύψωσης, τις τουαλέτες και τους χώρους καθιστικού.

Τα διαθέσιμα τραπέζια στο food court θα πρέπει αναπόφευκτα να μειωθούν και να διαχωριστούν ώστε να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς που ορίζει η Κυβέρνηση. Κατανοούμε ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ταλαιπωρία σε ορισμένους επισκέπτες και, ως εκ τούτου, ζητάμε την υπομονή και την κατανόησή σας.

Προτρέπουμε τους επισκέπτες μας να φορούν μάσκες όταν έρχονται στο εμπορικό κέντρο και να είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό τζελ κατά την είσοδό τους στο κτήριο.

Υπάρχουν διανεμητές αντισηπτικού τζελ σε όλες τις εισόδους και πάνω από 30 περισσότεροι διανομείς σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του κτιρίου καθώς και σε κάθε κατάστημα. Ενημερώνουμε τους επισκέπτες μας ότι θα ελέγξουμε τη θερμοκρασία όλων κατά την είσοδο στο κτίριο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ορίσει οι αρμόδιες αρχές.

Είμαστε βέβαιοι ότι, με τη συνεργασία και την κατανόηση όλων, θα τα καταφέρουμε!

Καλώς ήλθατε πίσω, σας πεθυμήσαμε.

Όλες οι ανακοινώσεις